logo
Agenția de turism “FLAMINGO TUR” este o unitate specializată care organizează cu sârguință, oferă cu drag și vinde pachete turistice sau componente ale acestora.
Ultimile articole
022 507 758
info@flamingotur.md
URMĂREȘTE-NE:
022 507 758 079 037 775 info@flamingotur.md
 

Reguli și etichetă când calatorești în Egipt

29 dec.

Reguli și etichetă când calatorești în Egipt

O vacanță în Egipt necesită cunoașterea unor reguli minime de conduită , specifice acestei țări musulmane . Urmează pașii de mai jos pentru a ști acele aspecte de care este bine sa ții cont în Egipt, pentru a face o impresie bună.

Pași de urmat:

  • Pasul 1. Haine. Hainele scurte, mulate sau decupate sunt acceptate numai pe plajă sau în zona piscinelor din hoteluri. Acolo puteți purta costum de baie sau pantaloni scurți , indiferent ca ești barbat sau femeie. În rest, este preferabil să adopți o ținută formală, care sa acopere cotul și genunchiul. Pentru femei este important să aibă umerii acoperiți.
  • Pasul 2. Întampinare, salutul. Egiptenii sunt oameni foarte prietenoși, dornici să-ți povestească despre țara lor. La o primă întalnire, obisnuiesc să strângă mâna interlocutoriului, zâmbindu-i și privindu-l direct în ochi.
  • Pasul 3. Situații într-un mediu business. În cazul unei întâlniri de afaceri, bărbații se îmbracă la costum, cu mâneca lungă și pantaloni lungi, iar femeile adoptă ținute cât mai decente și mai sobre. Este nerecomandată purtarea bijuteriilor la vedere, de către bărbați și a celor stridente, la femei.
  • Pasul 4. Fotografiat. În Egipt este interzis să fotografiezi clădirile militare și punctele de securitate, precum și personalul aferent sau soldații din posturi. Există și obiective turistice unde fotografiatul este interzis.
  • Pasul 5. Moschei. La vizitarea unei moschei, bărbații trebuie să poarte pantaloni lungi, iar femeile rochii sau pantaloni care le acoperă picioarele și brațele. Singurele zone ale trupului care pot ramâne neacoperite sunt fața, mâinile și picioarele.
admin

Leave a Reply:


Dorești o ofertă personalizată?

Lasă-ne emailul sau numărul de telefon și noi te vom contacta
Noi vom reveni cu un apel