logo
Agenția de turism “FLAMINGO TUR” este o unitate specializată care organizează cu sârguință, oferă cu drag și vinde pachete turistice sau componente ale acestora.
Ultimile articole
022 507 758
info@flamingotur.md
URMĂREȘTE-NE:
022 507 758 079 037 775 info@flamingotur.md
 

Bucovina – Putna – Suceava

Bucovina – Putna – Suceava

€50 persoană

SERVICIILE INCLUSE

Transport tur-retur

Vizitarea obiectivelor turistice

Cazare 1 noapte în Pensiune Turistică, camere duble, triple, apartamente

Ghid licențiat

Asigurare medicală

Plecări: 20.09, 11.10

DESCRIERE

Cele mai importante puncte de atracție ale Bucovinei sunt renumitele sale mănăstiri și biserici. Deși legenda spune că acestea au fost ridicate de Ștefan cel Mare după fiecare victorie, în realitate majoritatea bisericilor au fost ctitorite de către familiile avute de boieri ale acelor timpuri. Iar ceea ce au aceste biserici unic sunt frescele interioare și exterioare, a căror valoare artistică a dus la adăugarea multora dintre acestea pe lista cu Moşteniri Culturale Internaţionale a UNESCO.

Cetatea de Scaun din Suceava a fost reședință a domnilor Moldovei timp de aproape 200 de ani. Astăzi este o mărturie vie a istorieiși a vitejiei.

Biserica Mănăstirii Bogdana din Rădăuți, cu hramul Sfântul Nicolae, este cea mai veche biserică de piatră din Moldova, construită imediat după 1359, pe locul unei biserici de lemn.

Chilia lui Daniil Sihastrul este o grotă săpată într-o stâncă în care a viețuit ca pustnic Daniil Sihastrul. Ea se află la o distanță de circa 1 km de Mănăstirea Putna.

Mănăstirea Putna este unul din cele mai importante centre religioase și culturale românești. Mănăstirea a fost un important centru cultural, fiind caracterizată de către Mihai Eminescu ca „Ierusalimul neamului românesc”. Aici s-au copiat manuscrise și au fost realizate miniaturi prețioase. Este vestită și pentru faptul că aici este înmormântat Ștefan cel Mare!

SCRIE O RECENZIE

Accomodation
Destination
Meals
Overall
Transport
Value For Money


Dorești o ofertă personalizată?

Lasă-ne emailul sau numărul de telefon și noi te vom contacta
Noi vom reveni cu un apel