logo
Agenția de turism “FLAMINGO TUR” este o unitate specializată care organizează cu sârguință, oferă cu drag și vinde pachete turistice sau componente ale acestora.
Ultimile articole
022 507 758
info@flamingotur.md
URMĂREȘTE-NE:
022 507 758 079 037 775 info@flamingotur.md
 

Excursie MARAMUREȘ: Muzeul satului Maramureșan, Cimitirul Vesel, Mănăstirea Bârsana

Excursie MARAMUREȘ: Muzeul satului Maramureșan, Cimitirul Vesel, Mănăstirea Bârsana

€64 persoană

SERVICIILE INCLUSE

Transport tur-retur

Cazare 1 noapte în Pensiune Turistică, camere duble, triple, apartamente

Însoțitor de grup

Asigurare medicală

Ghid licențiat

Vizitareea obiectivelor turistice

DESCRIERE

Ţara Maramureşului este cu adevărat o regiune istorică veche, departe de lumea dezlănţuită pe care o ştim, dincoace de munte. E o lume interesantă, marcată de curbe temporale aproape ireale, cu mici scântei dintr-un timp necunoscut. Maramureşul (cu oameni preocupaţi de familia lor, de locurile lor, de sufletul lor) trăieşte pe văi, munceşte departe, pe munţi şi dealuri, se roagă în bisericile de lemn.

Cimitirul Vesel este un cimitir din localitatea Săpânța, județul Maramureș, faimos pentru crucile mormintelor viu colorate și picturile naive reprezentând scene din viața și ocupația persoanelor înhumate. Pe unele cruci există chiar versuri în care sunt amintite, deseori cu nuanțe umoristice, persoanele respective.

Mănăstirea Bârsana este unul din obiectivele de referință din Maramureș. Motivul, este atât frumoasa biserică din interiorul ansamblului cât și restul clădirilor de lemn realizate de meșteri populari din Maramureș. Biserica mănăstirii Bârsana este una din cele mai înalte biserici de lemn din România, având 57m înălțime. Tot la Bârsana se găsește o a doua biserică care face parte din patrimoniul mondial UNESCO.

SCRIE O RECENZIE

Accomodation
Destination
Meals
Overall
Transport
Value For Money


Dorești o ofertă personalizată?

Lasă-ne emailul sau numărul de telefon și noi te vom contacta
Noi vom reveni cu un apel